Biblioteca escolar
Un dia a la biblioteca de l'escola...
 Les fitxes que completem un cop hem llegit un llibre.
Normativa


PUNTS LLIBRES
·      1 punt per a cada llibre

PUNTS ESPECIALS
·      10 llibres del mateix prestatge: 10 PUNTS EXTRA
·      12 llibres de la mateixa col·lecció: 12 PUNTS EXTRA.
·      Tota la col·lecció: EL DOBLE DE PUNTS
CAL AGAFAR LLIBRES:

C. SUPERIOR:
·      Només pots agafar-ne dels pretatges de. C. SUPERIOR.

C. MITJÀ:
·      Has d’agafar llibres dels prestatges de CICLE MITJÀ.

C. INICIAL
·      Has d’agafar llibres dels prestatges de CICLE INICIAL.
ALERTA!
·      Per a poder agafar llibres d’altres prestatges, cal el permís de la Gna. Maria que te’l donarà després d’haver-te escoltat com llegeixes.
QUANTS LLIBRES POTS AGAFAR
·      C. INICIAL:        1
·      C. MITJÀ:               2
·      C. SUPERIOR:       3
Per agafar-ne més, et cal demanar permís a la Gna. Maria.
NOVETAT: CICLES: SUPERIOR I MITJÀ
Aquest curs et presento una novetat: Veuràs prestatges en què hi ha un gomet daurat. Si agafes llibres d’aquests prestatges, per a cada un d’ells et caldrà emplenar una FITXA. Una vegada llegit el llibre l’haurà de retornar juntament amb  la fitxa.

Cada fitxa tindrà 3 punts extra i a més, a final de curs es trauran a l’atzar 3 fitxes de Cicle Superior i 3 de C. Mitjà. Aquestes fitxes seleccionades, tindran premi especial.

T’ANIMES?La biblioteca escolar

              LA BIBLIOTECA ESCOLAR 

              "GNA. MARIA TRULLOLS "Pot semblar pedant començar un escrit amb aquest títol, però humilment us haig de dir que aquest fou un dels gran regals que em feren en motiu de la meva jubilació: DEDICAR-ME LA BIBLIOTECA. Una vegada més: GRÀCIES!

Fa molts anys que vaig descobrir que la tossuderia és una gran virtut. Si voleu diguem-ne tenacitat i constància. EL MEUS SOMNIS S’HAN VIST REALITZATS. Sí, després de molts esforços i de superar molts entrebancs, podem gaudir de la BIBLIOTECA NOVA! Biblioteca que fa goig de veure.

El dia 11 de gener amb el personal docent i no docent de l’escola juntament amb els membres del Patronat, vàrem fer la inauguració oficial presidida per una senzilla i emotiva benedicció.

Fou el dia 13  de gener que novament oferírem la possibilitat d’emprar el servei de préstec de llibres. 266 alumnes són tributaris d’aquest servei. D’aquests, 227 alumnes s’emportaren llibres a casa per a llegir. I des de la inauguració, cada setmana són molts els qui retornen els llibres i n’agafen de nou.

La Biblioteca de l’escola, té vida, molta vida! Donem-ne gràcies i no ens cansem d’encoratjar als nostres alumnes i els vostres fills a desenvolupar les seves capacitats intel·lectuals  a través de la lectura: “ DIGUE’M QUÈ LLEGEIXES I ET DIRÉ QUÈ ETS”


El fomentar la lectura, sempre ha estat per a nosaltres una de les prioritats del currículum. Conscients de la necessitat que els nens i nenes s’embolcallin amb els aires suggestius de la lectura, ja sigui en veu alta o silenciosa, i alhora siguin captivats pels efluvis fantàstics que comporta el fet d’endinsar-se en el que llegeixen, no ens cansem de fomentar la lectura. Per tant: incentivem-la, motivem-los i valorem-los i us asseguro que veureu com augmenta la seva fluïdesa verbal, el seu vocabulari i tot el que se’n deriva de ser constants en llegir.

Tant de bo tots siguem capaços de fer vida de la pregària pròpia del dia de la inauguració.


QUE DÉU ENS INDIQUI ELS SEUS CAMINS, QUE CRIST ENS ENSENYI LES PARAULES DE LA VERITAT, QUE L’ESPERIT SANT IL·LUMINI EL NOSTRE ENTENIMENT, PERQUÈ APRENGUEM ALLÒ QUE ÉS BO I RECTE, I UN COP APRÈS, HO POSEM EN PRÀCTICA.


Gna. Maria Trullols

- Organització del material / Inventari
- Programa de gestió
- El carnet escolar de la biblioteca.
-Funcionament del préstec.
- Premis bons lectors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada